Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Kennelträffen för 2018 planeras till 26 maj!

Detta året tänkte jag hyra in oss på Signeröds hundcenter och dagen kommer handla om att träna hund, för att det är kul! Vi har nog alla våra små vardagsgrejer som inte riktigt sitter som de ska och jag tänkte på att vi kan prata om olika sätt att bli en duktigare tränare på så att vi kan få en ännu mer trivsam vardag tillsammans med våra vovvar. Jag återkommer om exakta tider men tänker att vi ses på fm och kör på hela dagen. Tänkte att alla kanske kan bidra med någon fika så kan jag nog fixa något storkok med mat (eller om vi beställer/åker och hämtar mat?). Vill man stanna till söndagen så går det att höra med Lane Loge om stuga eller campingplats. Stannar man över så kan man ju ha äta och dricka lite gott med :) 

Hoppas så många som möjligt kan och vill komma! Hör av er så snart jag vet så sparar jag lite tid med att behöva höra av mig till er alla för att få ett svar (enklare att planera när jag vet hur många vi blir).

 

Kennelträffen för 2017 planeras till 25 maj!

I år kommer Sara och Glenn från Healium och pratar om hur vi kan optimera våra hundars hälsa! Om intresse finns så kan vi även testa lite nosework eller rallylydnad. Tänkte vi går en promenad först så hundarna får gått av sig det mesta av sitt spring i benen. Gällande mat så kan vi antingen beställa, åka ut och äta, grilla eller om alla tar med sig något?

Hör av er till mig så snart som möjligt så jag hur många det är som kommer :)

Väl mött och ser så fram emot att få träffa er!

 

Kennelträffen för 2016 planeras till 28 maj!

Tanken är att vi är på Lane Loge som vanligt :)

Uppdaterat 25 maj!

Att ta med:

vovve

glatt humör

stol kan vara bra

kaffe/varm dryck på termos om så önskas

vatten/vattenskål

gott godis till vovven (er med om så önskas) :)

 

Lördag 28 maj.

Samling Lördag kl 10 och en gemensam samling.

Ca 10.30 kommer Henrik Härling som är Vågas uppfödare, god whippetkännare och som är officiell domare på rasen. Han kommer varva teori med praktik och målet är att hundara kommer få vara del av en avelsutvärdering. För mig är denna av stor betydelse så jag skulle önska att så många hundar som möjligt kan vara en del av denna. Jag kommer vara med och hjälpa till så mycket jag bara kan så ni behöver inte känna någon stress.

 

Tänkte att jag köper hem så vi grillar korv med bröd ihop till lunch.

Kaffe/varm dricka på termos är det bra om ni fixar själva (har dåligt med termosar), jag kan fixa fika och detta tar vi nån gång vid lunch tid när det börjar kurra i magarna.

 

På em tänkte jag att vi tar en promenad ihop, tränar, pratar, vad ni känner för. Och sen för er som har möjlighet att stanna och mysa ännu lite längre så tänkte jag att vi åker ner till Uddevalla och käkar något ihop, hundarna lär sova gott ända fram tills söndag ;)

 

På grund av ett jobb som just nu tar väldigt mycket kraft och energi så blir det inget på söndagen men ni är såklart välkomna att stanna/komma upp ändå för att umgås men det blir inga planerade aktiviteter...

 

Skulle väldigt gärna vilja att ni så snart som möjligt hörde av er till mig om;

* Om ni kommer eller ej.

* Om ni stannar båda dagarna (finns stugor/campingplatser att boka på Lane Loge).

* Kommer lägga upp en lista nedan med de som har hört av sig så jag och ni har lite koll :)

 

Lördag

Vita med husse och matte

Ellie, Lexi och Leia med matte

Nelson med husse och matte

Signe med familj

Alexia med husse och matte

Envy med husse och matte

Amy med husse och matte

Lea med familj

Idra med familj

Udda med familj

 

Saknar svar från:

Lisa och matte- kan ej

Pixie med matte- kan ej

SamJerry och matte-kan ej

Linus med husse och matte- kan ej

Dante med husse och matte

Sakura och matte-kan ej

Vega med matte

Ester med familj-kan ej

 

Gissar att Elvis och Enzo i finland samt Jonas i tyskland har svårt att komma :)

 

 

 

 

 

 

Kennelträffen 2015

 

Har en tanke på vi ses kl 12 (dock inte ni som har valpar ur den senaste kullen då det blir en alldeles för lång promenad för så små korvar) så kan vi ta en längre skön promenad tillsammans, håll tummarna för gott väder! Räknar då med att vi har hunnit tillbaka tills klockan är 14 och då får gärna de som har valpar ur senaste kullen dyka upp.

 

Ska höra med Annette om vi kan vara på/utgå från Lane loges parkering.

 

Ca kl 14 så kan vi träna kontakt övningar och träna lite på sånt som är bra att ha i sin vardag. Kom gärna med förslag på vad ni vill göra eller ha hjälp med så hjälps vi åt tillsammans!

 

Sen tänkte jag höra om ni tycker att det hade vart trevligt om vi grillade tillsammans? Finns ju en bra grillstuga på fotbollsgolfbanan :) Jag kommer i vanlig ordning säkert försöka fota vovvarna med ;)

 

Vore bra om ni kan höra av er om ni tänkt å stanna för grillning eller om ni åker hemåt. Gällande grillningen så kan jag fixa kol å tändvätska men att alla kanske har med det som ni vill grilla. Vet inte riktigt men det kanske är lättare om man har med tallrik och bestick, vi har ju prövat papptallrik och plastbestick men det går ju sådär om man grillat kött ;) Sen kan man ju dricka lite alkoholhaltiga drycker om man vill och hyra en stuga och stanna till nästa dag?

 

 Jag har inte frågat Leif då ingen har hört av sig än men ring och hör med honom och passa på när ni är här! Anlag, öppen eller prova på spår! Om ni vill gå spår och Leif inte kan så kan jag höra mig för med andra domare, hör då av er till mig! Leif når ni på 0706-510838!

 

Hojta om jag glömt nåt som kan vara bra att veta!

 

Planen är alltså:

Kl 12 träffas de som har valpar ur kull 1, 2 och 3.

Promenad.

Kl 14 kommer de som har valpar ur kull 4

Träning/fotografering

Kl 16 ish blir det grillning, meddela om ni stannar eller behöver rulla hemåt.

Ta med det ni vill äta samt tallrik/bestick.

 

Har dåligt med termos så kaffe/varma drycker får ni ta med själva. Jag fixar dricka under dagen och bakar säkert nån kaka :)

 

De jag vet som kommer än så länge är:

Malin och Udda, kull 2

Nathalie och Alexia, kull 1

Anna och Vita, kull 3

Hanna och Amy, kull 4

Maggan med Lexi och Ellie, kull 1 och 3

Ingela med Idra, kull 2

 

 

 

 

 

 

KENNELTRÄFF 24 & 25 MAJ 2014!

 Bilder från kennelträffen 2014

Hoppas verkligen alla mina goa valpköpare har möjlighet att boka in den 24 & 25 Maj för den allra första

helg kennelträffen!

Vi kommer att hålla till här i Lane och ni kan ställa upp husvagn/husbil, tälta eller hyra stuga på Lane Loge, se till att boka i god tid.

Helgen erbjuder dessa aktiviteter i ett paket.


Helgen schema ser ut som följande:

Lördag kl 10 kommer Leif och berättar om viltspår, efter detta kan man känner att man vågar boka ett alldeles eget spår under helgen? ;-)

Klockan 12 kommer Thomas och berättar om olika spring grenar och efter detta får vovvarna möjlighet att prova trasan själva. Thomas kommer även ha med sig halsband och täcken till försäljning.

Klockan 15 passar det bra massage och stretching efter vovvarna har sprungit och tur för oss så är det ju vad Maria är expert på!


På kvällen har vi trevligt tillsammans, hade varit kul att veta hur många som stannar på kvällen så vi kan planera ihop något tillsammans, kanske grilla?


Söndag kl 10 börjar vi med utställngsträning och fotografering.

Klockan 12 börjar rallylydnaden för Lena så se till att ha laddat upp med gott godis till vovvarna.


Det kommer bli en kostnad på 400 kr per hund för att betala instruktörerna för helgens aktiviteter.

Under helgen kommer ni som vill även ha möjlighet att gå "prova på spår", anlagsklass eller öppenklass viltspår, spåren kostar extra där anlag och öppenklass spåren kan väljas att göras officiella och kostar då 350 kr per spår. Kostnad för prova på spår är mindre (har ingen exakt prisuppgift än). Max 5 spår per dag. Vill ni boka in ett spår så kan ni ringa Leif Berntsson Mobil: 070-651 08 38 Telefonnummer: 0522-66 40 05. Däremot är alla inbjudna för information om viltspår, passa nu på när vi har en domare till hands!

 

Alla är välkomna till denna helg som jag hoppas ska bli både trevlig och givande!

Se till att boka boende i god tid och hör av er till mig när ni vet om ni kan komma.

 

Skulle det finnas önskemål kan jag höra med Anette på Logen vad det skulle kosta för en gemensam lunch?

 

Hade varit till stor hjälp för mig om ni svarar så fort som möjligt om ni kan komma, när ni kommer (fre kväll eller lördag morgon), om ni bor på lane loge, om jag ska kolla upp angående gemensam lunch.

 

Bäst är att mejla svar micholsson@hotmail.com

Självklart når ni mig även på 0736-282161

 

 

Väl mött

 

.

START

OM RASEN

OM KENNELN

BLOGG

KENNELTRÄFF

NEWS

WHIPPETS

PUPPIES

LITTERS

PHOTOS

ANGELS

LITE OM MIG

LINKS

TRIPPELPRISET

Tillbehörs länkar