Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Nota's Crew Invincible "Amy"

2015-01-31

 

Amy bor hos Hanna i Stenungsund med två Golden kompisar. Amy är såld med bibehållen avelsrätt

 

Meriter

Utställning: BIS 2 som valp. VG i juniorklass med en 3e placering SKK

Lure coursing:

Viltspår: Svensk Champion 

Övrigt:

 

Om Amy:

Som jag skrev om Amys syster Spira så har hjärtat sista ordet och inte hjärnan. Spira var den som skulle stanna med Amy var den som såg mest lovande ut :) Tur för mig så kunde matte Hanna tänka sig att köpa henne så att jag kunde behålla avelsrätten och det är jag väldigt glad för!

Tänkte matte Hanna hunde skriva och berätta om Amy:

Amy är en valp som är väldigt intensiv i det hon gör. Kombinerat med dåligt tålamod gör att hon lätt blir frustrerad då saker och ting inte händer så fort som hon vill. Hon tycker mycket om kamplek både med mig och de andra hundarna i familjen. Godisförtjust är hon också. Och den kombinationen gör henne väldigt lätt och rolig att jobba med.

Ofta kallas Amy för pirayan här hemma då hon har ett stort behov av att tugga på saker. Detta innebär att vi för tillfället har leksaker överallt för annars går hon på sladdar, bestick eller dörrkarmar. Denna valpen har testat mitt tålamod ordentligt med sina påhitt och sitt temperament. Tur för henne att hon är helt fantastisk och att ja tycker om henne väldigt mycket.

Amy är riktigt snabbtänkt och lättlärd och de ska bli roligt att fortsätta umgås och träna med henne för att se vad framtiden har att utvisa för oss.

 

Länk till Amy på The whippet Archives.

.

START

OM RASEN

OM KENNELN

BLOGG

KENNELTRÄFF

NEWS

WHIPPETS

PUPPIES

LITTERS

PHOTOS

ANGELS

LITE OM MIG

LINKS

TRIPPELPRISET

Tillbehörs länkar